Trouwbeurs

jullie feestje
auw, wat waren de eerste twee edities van Trouwbeurs Jullie Feestje een succes! Enthousiaste standhouders en bezoekers, een heerlijke sfeer en happy faces: het was genieten op alle fronten!
Inmiddels is Jullie Feestje 3.0 geboren: nieuwe gezichten, nieuwe inspiratie, een veelbelovende locatie, nóg meer enthousiasme….hetzelfde doel: Jullie Feestje tot een daverend succes maken en jullie een onvergetelijke dag bezorgen! (Psst, stiekem willen we de eerdere edities uiteraard overtreffen.)
De naam zegt het al: Jullie Feestje is geen standaard trouwbeurs, maar het is een feestje van begin tot einde! Wat dit betekent? Het is een trouwbeurs vol gezelligheid, fantastische styling en heel veel sfeer! Zo hebben de leveranciers op onze trouwbeurs geen standaard stand, maar gebruiken ze al hun creativiteit om hun grondplaats om te toveren tot een plaats vol inspiratie. Kortom: onze trouwbeurs is dé place to be voor jullie als verloofden!
Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!
Denk jij nu: ik kan wel wat inspiratie gebruiken om mijn bruiloft tip top en volgens de laatste trends geregeld te hebben? Wij verwelkomen je graag in het hart van de Betuwe, op Natuurbeleving Leidsche Hoeven.
Wanneer is dat feestje?
Vrijdag 5 oktober 2018 van 17.00 t/m 22.00 uur.
Zaterdag 6 oktober 2018 van 10.00 t/m 15.00 uur.
Locatie beurs: Oude Hoevenseweg 8, Tricht
Bruidsbeurs Jullie Feestje 2015
Na de eerste editie moest er natuurlijk een vervolg komen op Bruidsbeurs Jullie Feestje. We settelden ons in oktober 2016 weer in de rustieke en stoere schuur in Ottoland.
Omdat Bruidsbeurs Jullie Feestje uit zijn jasje groeide, hadden we tijdens deze editie ook een buitenterrein met toffe foodtrucks en een kassa op wielen! Er werd door de bruidsparen enthousiast gebruik gemaakt van de oude VW-busjes die ingezet waren als transfer van en naar de parkeerplaats, er werd gelachen, genoten en lekker gegeten!
Bruidsbeurs Jullie Feestje 2016
Wil je je aanmelden als standhouder voor Jullie Feestje 3.0? Klik dan hier om naar de aanmeldpagina te gaan.