Hi! Wij zijn

team Jullie Feestje!

Jos Heikoop

Van een zonnige bohemian bruiloft tot een echte winterbruiloft met sneeuw: als oprichter van Heikoop Media heeft Jos al heel wat bruidsparen in het huwelijksbootje zien stappen. Zijn liefde voor de trouwbranche is groot: hoe kan het ook anders als je een van de mooiste dagen uit iemands leven op film vast mag leggen?
Met Jullie Feestje gaat hij nog een stapje verder: hij organiseert van een beurs boordevol inspiratie, geeft tips and tricks, biedt verschillende workshops aan…
Kortom: Jos vindt het belangrijk dat jullie bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten, waarbij je vanaf dag 1 van de voorbereiding gaat genieten!

Rosalie Haase

Geef Rosalie een kop verse muntthee en een inspirerend onderwerp en deze tekstschrijver tovert de mooiste woorden op papier. Binnen Jullie Feestje speelt Rosalie een belangrijke rol in het uitdenken van het stylingsconcept: ze is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en haar enthousiasme en creatieve ingevingen werken aanstekelijk binnen het team. Zelf trouwde ze in december 2017, waarbij ze alles tot in de puntjes uitgewerkt had en ze staat dan ook te popelen om jullie warm te maken met dromerige teksten!

Nicole Wijkniet

Als ervaringsdeskundige is Nicole een superfijne toevoeging aan het team. Ze is editor bij Heikoop Media en heeft al enorm veel bruiloften voorbij zien komen, waardoor ze je precies kan vertellen wat de voor-en nadelen zijn van themakleuren, corsages, tafelschikking, buiten trouwen etc. Bovendien heeft ze enorm genoten van de voorbereiding van haar eigen grote dag en omschrijft ze haar eigen bruiloft als een onvergetelijke dag uit haar leven. Ze kan niet wachten om haar kennis met jullie te delen om jullie dezelfde fantastische ervaring te geven!

huisstijl jullie feestje

De afgelopen jaren is Jullie Feestje uitgegroeid tot een heus begrip. Ook in 2018 willen we van Jullie Feestje weer echt een feestje maken! Een toffe inspiratieplek waar alles om JULLIE (trouw)feest draait!

Hoe enthousiast en energiek het team van Jullie Feestje ook is, zonder onze familie, vrienden en bekenden zijn we nergens. Mede dankzij hen kunnen we jullie laten genieten van ons mooie concept. Nieuwsgierig geworden naar de sfeer en stijl? Ja natuurlijk! Dat dachten we al en daarom geven we jullie vast een impressie in beeld…. Enjoy!
[/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Volg ons ook op Instagram!